MALATYA / BATTALGAZİ - Karababa İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

Mrt

Okulumuz ÇEVRE KULÜBÜ öğrencileri okul çevresinde bozuk yolları düzeltmek amacıyla yollardaki çukurları doldurarak çevreye faydalı çalışmalardan birisini daha yerine getirdiler. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ DOLAYISIYLA PROGRAM GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda 3/B sınıfı öğrencileri tarafından''Atasözleri ve Deyimler'' konulu etkinlikler düzenlendi.

Mrt

2024 AFET TATBİKAT YILI çalışması kapsamında okulumuz öğretmenleri Fuat AKGÜN ve Emrah DERE koordinesinde DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI yapıldı  ve 1-7 MART DEPREM HAFTASI kutlandı. Programı hazırlayan ve programa katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.